Gallery

Gambar di atas adalah gambar Kenang-kenangan Semasa Mengambil Kursus Urut Traditional dengan Encik Bakri pada tahun 1993 dari Syarikat Touch & Tone Traditional Massage.

 Gambar kenang-kenangan semasa mengambil Kursus Urut ” Sports Massage”  bersama Mr Anthony J Williamsom – Managing of Traning and Phisiotherapy (Dari Negara Australia).  Juga gambar kenang-kenangan  bersama Denis B Chik dari Australian College of National Healing. Kedua-keduanya dikelolakan oleh Syarikat Fitness Twenty-twenty Sdn Berhad – Malaysia, pada tahun 1994. Mr Anthiny J Williamsom dan Mr Denis B Chik adalah tenaga pengajar dengan Syarikat tersebut.

Bawah adalah Gambar Dengan Pawang Azrin pada tahun 1996 dari Pusat Rawatan Dan Latihan Perubatan National – Negeri Selanggor

Bawah Gambar Dengan Prof Dr Nik Omar dari National Research of Instute of Acupunture pada 2001 dan pada 2002. Semasa mengambil kusus Traditional Bekam dan Akupuntur di Negeri Kelantan.

Gambar Kenangan-kenangan sebahagian daripada anak-anak murid saya semasa   mengajar Urut Tradisional Cara Jawa dan kaedah Bekam. Syarikat saya adalah ” Treat & Cure Traditional Massage yang telah berdaftar dengan ROC Singapura pada tahun 24.8 . 1998.

Gambar di bawah ini pula, pemberian Tauliah (certificate) pada sebahagian dari mereka yang telah berjaya dan lulus ujian berkenaan Urut mengurut Secara Traditional.

 
 
 
 
 
Gambar di bawah ini pula adalah sebahagian gambar peserta yang telah lulus dalam Kursus Urut Bersalin Secara Jawa Tradisional. Sijil di sampaikan oleh Tenaga Pengajar Wanita Puan Suratnah Bte Haji Satar.
 
 
 
 
 
 
 
Lawat Lelaman Di bawah ini:-
 
 
www.treat-cure.com
http://treatcure4u.wordpress.com
 
Saat Jais - Pakar Urut
 
Advertisements