Pengumuman New R R Corner Telah Di Buka

Posted: December 16, 2009 in Makanan Melayu, Uncategorized
Tags: , , , , ,

Makluman Untuk Semua Penggemar Nasi Lemak.

Sahabat saya Encik Rahmat telah membuka semula kedainya yang di beri nama New R R Corner. Gerai tersebut terletak di Geylang Bahru Food Centre, Gerai No #01-2729. Gerai tersebut menjual Nasi Lemak yang enak cita rasanya. Jika anda merasainya sekali, Insya-Allah akan menjadi pelanggan tetapnya. Memang anda banyak mendengar bermacam jenama nasi lemak di Singapura ini. Di Changi, di Boon Lay dan beberapa daerah di Singapura. 

Saya shorkan supaya Anda mencuba Nasi Lemak di Gerai New R R Corner. Jadi anda akan tahu betapa enaknya dan mempunyai kualiti yang begitu tinggi. Selain menjual Best Nasi Lemak, gerai ini juga ada menjual Lontong, Kuih-muih Melayu, Roti John, Mee Siam dan Mee Goreng. Encik Rahmat juga akan menjual Satay tidak lama lagi. Jangan terperanjat Satay ini adalah dari buatan Orang lama, dulunya yang pernah membekalkan Satay di pusat-pusat makanan, di Restaurant-restaurant  (Ayam Goreng Pemuda, Garuda Ago-go, American Club , Kartini Restaurant dan lain-lain lagi), di Hotel-hotel di Singapura dan juga di Singapore Swimming Club.

Orang lama ini pernah juga membekalkan Satay untuk Satay No; 1 pada hari raya cina 2 tahun yang lalu. Satay ini begitu enak dan lazat, tunggulah bila tarikh dan waktu penjualannya tak lama lagi Insya-Allah. Dulunya satay ini di kenali dengan Nama Satay Solo. Nikmatilah Best Nasi Lemak ini sebelum datangnya Satay yang mengiorkan itu dan dii tunggu-tungu itu.

Lontong dari gerai New R R Corner juga terkenal hebat.  Jangan lepaskan peluang berkunjunglah sekarang dengan teman-teman, saudara-mara dan sahabat-handai jauh dan dekat. Anda pasti berpuast hati.

Jumpa Anda di New R R Corner #01-2729 Geylang Bahru Food Centre.

Sila Lawat Lelaman:

http://rrcorner.wordpress.com

http://saatjais.formor.com

www.treat-cure.com

 

Saat Jais - Pakar Urut

Jumpa Lagi Insya-Allah……

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s