NOBEL™ Produk Hebat Yang Unggul

Posted: March 28, 2009 in Produk Kesihatan
Tags: ,

NOBEL™ Produk Hebat Yang Unggul.

Kami akan mengadakan Demontrasi Kebaikan Produk NOBEL TM dan berbagai-bagai faedahnya. Datanglah beramai untuk menghazirinya. Anda tidak akan kerugian, anda di kenakan bayaran tikit SGD$8. sahaja. Ada jamuan ringan. Dan pertanyaan-tanyaan apa itu NOBEL TM di persilakan. Anda juga dapat merasai sendiri produk yang Hebat ini. Tak sampai 30 minit anda akan rasa kehebatannya. Dengan tikit itu anda akan dapat diskaun untuk membeli produk NOBEL TM .

Demontrasi dan Seminar itu akan di adakan di Grasroot Centre, berdekatan dengan MRT STATION – YIO CHU KANG. Tempat sembahyang (Magrib) di sediakan. Majlis di mulakan jam 6.30 ptg.Pada 18.4.2009 tempat terhad.

Untuk tempahan tiket sila hubungi Haji Saat Jais Hp: 97811070, email: tcure2001@yahoo.com atau sms 96666504. Kalau anda tempah 5tikit anda akan dapat 2 tikit percuma.

 

Apakah NOBEL™?

nobel-bottleNOBEL™ adalah satu jus perayaan yang berperisa hebat dengan isian nutrien penting bagi peningkatan pengeluaran semula jadi Nitrik Oksida (NO) badan. Memberi rangsangan yang amat kuat pada keseronokan di mulut dan menyediakan keinginan-keinginan  nutrien penting di tubuh anda. Hasilnya akan merasai aliran kehidupan tenaga yang mengalirkan keseluruh tubuh anda sepanjang masa.

Setiap kelompok NOBEL™ mengadun asid amino yang provokatif bersama faktor-faktor (L-arginina dan l sitrulina), dan satu percikan kukuh bagi jus delima yang mengandungi kekubuan dengan vitamin D.Pemanjaan anda sendiri dalam satu pengalaman sihat yang melebihi jangkaan-jangkaan anda.

NOBEL™ tersangat lazat, pengalaman pemakanan yang belum pernah berlaku…sesuatu perisian yang pasti anda mahu mengongsinya. NOBEL™ adalah satu jenama minuman gaya hidup yang sebenarnya menyemarakkan hidup anda.

Menikmatilah Ia berulang kali!

 7 Kebaikan meminum NOBEL™ setiap hari.

TENAGA: Kehendak-kehendak semua orang yang memerlukan lebih banyak tenaga. NOBEL™ memberi tubuh saudara nutrien ia diperlukan untuk mengeluarkan satu pengaliran tenaga yang konsisten tetapi tidak pada lain-lain produk-produk yang mengandungi kafeina.

KECERGASAN: NOBEL™ membantu menghantar seluruh perasaan kesejahteraan dan membantu kehidupan dengan perasaan yang lebih yakin.

KEKUATAN: Nitrik oksida membenarkan tubuh saudara untuk bekerja lebih cekap, yang bererti lebih banyak oksigen dan lebih nutrien yang menjadikan semaraknya cara hidup anda yang lebih aktif.

KETAHANAN: Dalam kehidupan tidak ada kerehatan. NOBEL™ memberi badan anda apa yang  ia perlukan untuk meneruskan permainan-permainan sukan.

KEIMUNAN: Melindungi tubuh saudara pada penekanan kehidupan harian yang amat penting. NOBEL™ dipek dengan nutrien berharga dan antioksidan untuk membantu meningkatkan keimunan tubuh  anda.

STAMINA: Perkara yang buruk adalah mempunyai keinginan melakukan sesuatu tetapi tidak mempunyai stamina. NOBEL™ memberikan anda nutrien yang anda perlu untuk anda berada di sana sampai akhir.

PRESTASI: Prestasi puncak adalah amat penting dalam persekitaran hari ini. Bos anda menuntutnya; anak-anak memintanya; pasangan anda menuntutnya; KEHIDUPAN ANDA MEMERLUKANNYA! Tuntutlah keperluan itu dari  NOBEL™.

Kita menjemput anda untuk menghayati NOBEL™, anda akan menjadi gembira untuk melakukannya.

Bahan-bahan Yang Unggul.

KOFAKTOR ASID-ASID AMINO

L-arginina dan l sitrulina adalah asid amino berkuasa bersama faktor-faktor pengeluaran nitrik oksida (NO).

ANTIOKSIDAN YANG KUAT

Rasanya yang dinamis, bau yang mengagumkan dan Jus delima mempunyai cirri-ciri anti pengoksidanya yang kuat. Antioksidan membantu meningkatkan keimunan dan memperkayakan kecergasan yang menyeluruh. Kehendak-kehendak semua orang dan memerlukan lebih banyak antioksidan dalam diet mereka. Proprietari NOBEL™ adalah satu Jus formula yang memperkayakan penghantaran keseluruh keperluan tubuh.

VITAMIN D

Vitamin D mengandungi terbanyak nutrien berharga untuk keseluruhan kesihatan. Sokongan penyelidikan mendapati faedah luas tentang vitamin D yang menghairankan, dan termasuk pengukuhan bagi sistem otot rangka serta pertambahan imuniti semulajadi badan.

Bahan-bahan unggul yang di sokong oleh keseriusan sains

Berdasarkan kertas kerja di dadapati beribu-ribu bukti, Pandangan pengkajian semula, artikel penyelidikan menunjukan bagaimana kuasa atau berkesannya  L-arginina.

Berabad, para pengkaji cuba mencari kunci-kunci(punca-punca) untuk meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan bagi rakyat seluruh dunia.

Pada 1998, sepasukan saintis Amerika telah memenangi Hadiah Nobel dalam Medicine apabila mereka menemui laluan nitrik oksida. Laluan nitrik oksida adalah satu penemuan baru lintasan metabolik. Kita telah mempelajari dan telah mengetahui banyaknya faedah peredaran yang dirangsang oleh nitrik oksida. Cabaran yang utama adalah bagaimana untuk mendapat lebih banyak nitric oksida kepada badan.

Nitrik oksida tidak boleh diperlengkap secara langsung, dan mesti bertukar didalam tubuh badan. Menariknya, tubuh badan menukar separuh pentingnya  asid amino, L-arginina kepada molekul yang sakti, yang di panggil nitrik oksida. L-arginina terjadi secara semulajadi di dalam banyak pemakanan yang kita makan.

Malangnya, sumber-sumber terbaik pemakanan L-arginina,  seperti daging lembu, mempunyai  banyak  lebihan lemak dan oleh kebanyakan pakar-pakar kurang menyenangi sumber seperti ini.  Satu lagi cabaran adalah diet yang biasa kurang cukup mengandungi  L-arginina untuk  menemui cukup keperluan asas kita.

Sila Bubuh Sponsor ID No:  0187573

 Dan pilih salah satu Placement ID , 01876619, 0187779, 0187622, 0187620, 0187624, 0187628,0187780, 0188537 atau 0187629 .

Ada sembarang masalah harap hubungi saya di  Hp: 97811070, Sms 96666504 atau email: tcure2001@yahoo.com  atau sales@treat-cure.com

Saat Jais - Pakar Urut

Klik Sini Untuk ORDER SEKARANG.

  Jumpa Lagi Insya-Allah…….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s