Urut Lemah Tenaga Bathin.

2. Menjabat

Menjabat dapat membuang angin dan lendir supaya Zakar dapat berfungsi dengan lebih segar dan kuat. Terlebih angin dan lendir yang ada di urat-urat Zakar dapat menyebabkan kurang lancarnya peredaran darah di Zakar.

Semasa menjabat carilah letak lobang Cincin yang ada di kiri dan kanan pangkal Zakar. Tariklah nafas dalam-dalam, tahan nafas seketika sambil menekan lobang Cincin tersebut. Masa menarik nafas gunakan melalui lobang hidung. Bila anda sudah tidak tahan dalam menahan nafas, lepaskanlah dengan kuat melalui mulut. Ulanglah langkah ini sebanyak 3-5 kali. InsyaAllah Zakar anda terasa lebih segar dan sehat.

bersambung…….

Haji Saat Jais,

www.treat-cure.com

email: sales@treat-cure.com

Advertisements
Comments
 1. saatjais says:

  Salam,
  Ini adalah artikel yang kedua dari empat siri Urut Lemah Tenaga Bathin yang akan tersiar secepat yang mungkin. Harap beri komentar anda atau buah fikiran anda supaya lebih memberi menafaat untuk teman-teman, pelanggan-pelanggan dan pembaca blog yang lain. Terima Kasih.

  Haji Saat Jais
  http://www.treat-cure.com
  email: sales@treat-cure.com

 2. roy says:

  apakah itu lobang cincin?boleh x terangkan cara-cara membesarkan dan memanjangkan zakar dengan cara mudah dan senang?

 3. saat jais says:

  Lobang cincin adalah dua lobang yang terletak di kiri dan kanan bumi zakar. Lakukan seperti yang telah saya jelaskan di Urut tenaga Bathin dari siri 1sehingga siri 4. Insya-Allah anda akan berhasil dari apa yang anda hajatkan. Untuk praktikal anda di galakan datang mengurut dengan saya supaya dapat di tunjukan cara-cara yang betul.

  Teori (lisan) dan praktikal (amali) amat beza pendekatannya. Supaya tidak tersalah urut, harap hubungi saya. Meraka yang bermasalah telah banyak yang tertolong, dengan syarat tidak putus asa, berusaha, berdoa dan lakukan seperti yang di saran.

  Haji Saat Jais
  http://www.treat-cure.com
  Hp: 97811070

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s