Teknik Asas Urut Lemah Tenaga Bathin terbahagi kepada 4 bahagian:-

1. Mengasak

2. Menjabat

3. Mengurut

4. Mengasah

Jika dilakukan dengan sabar dan berdoa kepada Allah, InsyaAllah segala usaha kita akan berjaya. Cuma di harapkan janganlah cepat berputus asa.

body_pictures__188_11. Mengasak

Caranya ia itu mengurut dari arah bahagian pangkal lobang dubur, di tarik sehingga kepangkal kantung Zakar. Gunakan tangan kiri dan kanan dalam keadaan jari-jemari di rapatkan. Asak bergilir-gilir, tangan kiri dan kanan, urut di tarik keatas.

Buatlah perlahan-lahan supaya tidak menyakiti dan jangan terlalu tergopoh-gapah. Anda hendaklah menarik nafas dalam-dalam supaya Oksigen dapat terkumpul di dalam darah. Tahanlah nafas Anda dan kosentrasi pada daerah Zakar.

Semasa mengasak batang Zakar akan kelihatan mengembang. Ini menandakan proses yang di lakukan dengan cara yang betul. Lakukan proses ini berulang-ulang buat kira-kira 5-10 minit setip hari.

…….bersambung

Advertisements
Comments
 1. saatjais says:

  Salam,
  Ini adalah bahagian pertama dari empat siri urut lemah tenaga bathin. Anda di jemput mencubanya, supaya menjimatkan dan mempelajari Ilmu yang biasanya menjadi Rahasia pada orang dahulu kala. Supaya pelajaran ini dan seterusnya mendapat menafaat pada teman-teman, pelanggan-pelanggan dan juga pembaca blog. Terima kasih dan selamat membaca.

  Haji Saat Jais
  http://www.treat-cure.com
  email: sales@treat-cure.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s